Toimitilat yritykselle

Tarvitseeko yrityksesi vapaita toimitiloja? MatchOffice.fi on nettisivusto, jossa on tarjolla valtavasti kaikenlaisia toimitiloja monenlaisten yritysten tarpeisiin. MatchOfficen sivuilla voi selailla tarjolla olevia vaihtoehtoja ympäri Suomen. MatchOfficessa voi julkaista vuokrailmoituksen kuka tahansa, joka haluaa vuokrata vapaata liiketilaa, oli kyseessä sitten yksityinen tai yritys. Vuokrailmoitusten selailu on täysin ilmaista. Vapaana olevia toimitiloja voi rajata vaikkapa maantieteellisen sijainnin tai toimitilatyypin mukaan. Sivustolle voi asettaa myös hakuvahdin, joka ilmoittaa kun juuri sinun asettamasi hakukriteerit täyttävät tila tulee tarjolle. Saat ilmoituksen kätevästi sähköpostiin ja pystyt heti vilkaisemaan sivuilla kohdetta. Kun olet löytänyt sopivan vaihtoehdon, otat vain yhteyttä vuokrantarjoajaan ja voitte sopia vaikka tapaamisesta.

Toimistohotelleista varastotiloihin

Vapaita toimitiloja on tarjolla ympäri Suomen, mutta erityisesti pääkaupunkiseudulla, jossa myös toimitilojen kysyntä on korkeaa. Saatavilla on kaikenlaisia toimitiloja kuten coworking-tiloja, toimistohotelleja, liiketiloja, varastotiloja ja toimistoja. Myös hintahaitari on laaja ja hakuehdoiksi voi asettaa myös hinnan, sillä se on myös tärkeä kriteeri toimitilaa etsittäessä.

Toimitilojen vaikutusta yrityksen liiketoimintaan ei pidä aliarvioida. Päinvastoin, niillä on erittäin suuri merkitys moneen asiaan, sekä siihen miten työntekijät viihtyvät kuin asiakkaiden näkemykseen yrityksestä. Hyvissä toimitiloissa työntekijät pystyvät keskittymään itse työn tekemiseen ja liiketoiminta tehostuu. Toimitilojen tarjonta on muuttunut paljon viime vuosina ja yritykset haluavat yhä enemmän erilaisia joustavia toimitiloja, joihin ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa ja jotka tarvittaessa joustavat henkilöstömäärän kasvaessa tai vähentyessä. Tämän vuoksi erilaiset toimistohotellit ja coworking-tilat ovat kasvattaneet suosiotaan ja niitä on tarjolla myös yhä enemmän. Usein tällaisen joustavan ja kattavan toimitilaratkaisun vuokraaminen tulee myös paljon edullisemmaksi kuin kokonaisen kiinteistön vuokraaminen täysin itse.

Toimitilat ovat tapa vaikuttaa

Toimitilat ovat myös mahdollisuus vaikuttaa yrityksen julkisuuskuvaan ja siihen, miten asiakkaat kokevat yrityksen. Toimitiloja voidaan pitää yrityksen käyntikorttina ja onkin tärkeää miettiä minkälaisen kuvan yritys haluaa antaa itsestään, kun se valitsee toimitilat. Tähän imagoon vaikuttavat niin toimitilojen sijanti, ulkosivu kuin myös sisustus. Myös erilaisten energiaratkaisut kuten esimerkiksi aurinkosähköllä tuotettu energia ovat asioita, joita voi huomioida toimitiloja valitessa. Myös toimitilamuoto on tapa vaikuttaa imagoon. Toimistohotelli on moderni vaihtoehto, joka viestiin työntekijöille yrityksen nykyaikaisuudesta ja ajan hermolla pysymisestä. Joskus viihtyisät toimitilat voivat olla tapa houkutella uusia työntekijöitä ja juuri se ratkaiseva tekijä varsinkin tilanteessa, jossa yritysten keskinäinen kilpailu osaavista työntekijöistä on kovaa.

Koska työn liikkuvuus on lisääntynyt ja etätyötkin tulleet yhä suositummiksi, monet yritykset etsivät ketteriä ja joustavia ratkaisuja. Henkilöstön tulee olla tehokasta ja suorituskykyistä ja toimitilojen tulee myös tukea tätä. Kaikkein joustavin toimitilaratkaisu on virtuaalitoimisto, jonka voi vuokrata toimistohotellista. Virtuaalitoimistosta voi vuokrata pelkän osoitteen ja puhelinpalvelun sekä kokoustilat mikäli yrityksen tarvitsee järjestää kokouksia henkilökunnalle tai pitää asiakastapaamisia. Virtuaalitoimisto on täydellinen ratkaisu, jos varsinaisia toimitiloja ei tarvita.