Disturb alennuskoodi

Disturbin kautta voit shoppailla suuresta valikoimasta sekä trendikkäitä vaatemerkkejä että klassista muotia niin miehille kuin naisille. Distub yhdistää tuotevalikoimassaan tunnettuja vaatemerkkejä että aivan uusimpia muotibrändejä. Voit hankkia sivustolta sekä klassisen vaatekerran että aivan viimeisimmän muodin mukaiset trendivaatteet. Disturbin verkkokauppa on turvallinen ja luotettava, sillä heille asiakkaan tyytyväisyys on kaikkein tärkeinä. Maksuliikennekumppaneiksi on valittu vain luotettavimmat vaihtoehdot.

Vaatteiden ostaminen netin kautta voi olla toisinaan vaikeaa. Itselleen sopivaa kokoa voi olla vaikea arvioida ja pelko huonosti istuvasta ja epäsopivasta koosta voi olla syy siihen, että vaatteita ei uskalleta ostaa netin kautta. Disturb tiedostaa tämän ongelman ja on sen vuoksi kehittänyt verkkokauppaansa tuotekohtaiset mittaoppaat. Niiden avulla on helpompaa valita juuri itselleen sopiva koko. Mikäli tästä huolimatta vaate ei ole sopiva, ei huolta. Voit nimittäin palauttaa ja vaihtaa tuotteen nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Koko prosessi tilauksesta mahdolliseen palautukseen sujuu helposti ja mikä parasta, ilman että sinun tarvitsee lähteä kotisohvaltasi mihinkään.

Bonusta ostoksista

Disturbilla on käytössä asiakkailleen myös bonusjärjestelmä. Jos olet rekisteröitynyt kaupan sivuille asiakkaaksi, saat jokaisesta tilauksesta 5 % bonuksen, kun teet ostoksen kirjautuneena asiakkaana. Tätä bonusta pystyy hyödyntämään myöhemmissä tilauksissa. Jos palautat tuotteen, et saa siitä bonusta. Bonukset ilmestyvät käytettäväksi asiakastilille 30 vuorokauden kuluttua siitä, kun kauppa on vastaanottanut tilauksesi. Saat ne aktiiviseksi krediiteiksi ja ne pystyy automaattisesti hyödyntämään jatkotilauksissa. Voit aina itse valita, kuinka paljon bonuksia haluat hyödyntää jokaisella ostoskerrolla. Tämän vuoksi ostokset kannattaa aina tehdä kirjautuneena asiakkaana Disturbin sivuilla. Jos tämä unohtuu, voit toki olla yhteydessä kauppaan ja he hoitava bonuksesi ajan tasalle.

Tilaukset pyritään lähettämään joko saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä tilauksestasi. Ne lähetetään Postin kautta tai Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Postin kulkeminen kestää 1-3 päivää, joten saat vaatteet nopeasti päällesi ja kokeiltavaksesi. Sähköpostiisi lähetetään tiedot paketin lähettämisestä. Kaupassa käyvät yleisimmät luotto- ja pankkikortit, sekä Klarna-lasku ja PayPal. Mikäli haluamasi tuote on loppunut tai siitä ei enää ole kokoa jäljellä, kannattaa kuitenkin reksiteröidä sivuille itsellesi kokovahti. Sen avulla saat heti sähköpostiisi tiedon, kun juuri sinun kokoasi on jälleen kaupassa ja pääset näin välittömästi ostamaan tuotteen itsellesi.

Koodilla saat alennusta

Muutenkin Disturbin valikoima uudistuu koko ajan, joten muutoksia kannattaa seurata aktiivisesti. Disturbilla on myös välillä alennuskoodeja, joita kannattaa hyödyntää ostoksia tehdessä. Näppäile vain Distub alennuskoodi kassalla ja voit tehdä ison säästön tilauksesi loppuhinnasta tai saada vaikka postikulut ilmaiseksi. Alennuskoodeja löytyy osoitteesta cupoconcept.fi. Siellä on suuri valikoima erilaisten netti kauppojen koodeja, joukossa myös useita vaatekauppoja. Voit löytää sieltä vaikkapa Junkyard alennuskoodin, joten katso heti lisää. Koodit vaihtuvat usein, joten niitä kannattaa tarkkailla aina kun olet tekemässä tilausta.